Stöd oss!

Bli månadsgivare

Vill du bli månadsgivare?  Fyll i och skicka in ett medgivande HÄR!

Viktigt är att du fyller i fältet ”Betalnummer*” med de sex första siffrorna i personnummer följt av det du vill ska dras varje månad. Exempel: 711230100

Om ni istället vill gå via er egen Internetbank, söker ni nytt Autogiro till ”Insamlingstift Samverkan Traffick”.

Även här gäller det att fylla i fältet ”Betalnummer*” med de sex första siffrorna i personnummer följt av det du vill ska dras varje månad. Exempel: 711230100

Ge en gåva

Sätt in valfritt belopp på Bankgirokonto 307-0372.

SMS-gåva. Skicka IMT (mellanslag) 25, 50 eller 100 till telefonnummer 72550 för att skänka motsvarande belopp.

Not for Sale

Nu kan du köpa armbandet Not for Sale exklusivt i den härliga butiken BehagligtSödermannagatan 24, 116 23 Stockholm. Det säljs för 349:-. Vi lovar att överskottet kommer att gå till människor som behöver hjälp!

Vår beställning via hemsidan måste ta en kort paus. Men vi räknar med att öppna upp för beställningar igen. Armbandet har hjälpt så många barn och mammor i trafficking så vi vill verkligen att alla ska kunna köpa det

Företag & anställda

Boka en företagsträff så kan vi tillsammans komma med idéer på hur just Ert företag kan vara med och hjälpa till i kampen mot människohandel. Här finns några förslag utifrån tidigare samarbeten:

– Starta en insamling bland arbetskamrater eller anställda.

– Ge en gåva eller sponsra med tjänster.

– Ordna ett frukostseminarium med anställda så kommer vi och berättar om vårt arbete. Upplysning och information ingår i vårt uppdrag. Vill Ni skänka en gåva i samband med våra föreläsningar så är det givetvis varmt välkommet.

Kontakta oss till anneli.avelin@imtr.se 

Vårt varmaste tack!

Vi vill tacka alla som på olika vis bidragit till vårt arbete. Sponsorer, gåvogivare, stiftelser och skolor. Alla som bidragit med ekonomiskt stöd eller hjälpt till på annat vis. Tack vare ert stöd och uppmuntran kan vi tillsammans göra något för de som utsatts för ett av vår tids mest allvarliga brott, människohandel.

SMS-gåva

Ett enkelt sätt att hjälpa vårt arbete mot trafficking är att skicka ett sms och skänka valfritt belopp direkt via telefonen. Skriv IMT (mellanslag) 25, 50 eller 100 och skicka till telefonnummer 72550.