Not for Sale armband i mocka och guld.

Nu har vi äntligen fått in en liten upplaga av vårt armband Not for sale i mocka och mjuk guldplädering, som vi säljer på stödkonserten den 15 april i Klara Kyrka i Stockholm. Armbandet kostar 250 kr. Armbandet på bilden är från vår provkollektion.

Vart går pengarna?

Allt överskott vid försäljningen av Not for Sale har sedan start gått till barn, kvinnor och män i trafficking. Vi har tack vare armbandet kunnat samla in nästan 100 000 kronor.

@NotforSaleIMT

Under april och maj 2015 har vi visat upp upp vårt fina armband Not for Sale och några av de personer som står tillsammans med oss i vårt arbete mot människohandeln på vårt Instagram-konto genom kampanjen @NotforSaleIMT. Allt överskottet från kampanjen går direkt till olika insatser för att hjälpa brottsoffer för människohandel att återta makten över sina egna liv. Kolla in alla kampanjbilder på vår Instagram!

Instagram

Fortsätt att samlas under vår hashtag #NotforSaleIMT för att visa hur många vi är som tar avstånd från människohandeln.

Syftet med kampanjen

Syftet med vår Instagram-kampanj Not for Sale IMT har varit att nå ut med vår verksamhet. Som en liten organisation som jobbar direkt med brottsoffer blir vår verksamhet ofta svår att marknadsföra på samma sätt som större organisationer där opinionsbildning och utåtriktat arbete får större utrymme. Vår verksamhet och våra möjligheter till insatser för brottsoffer för människohandel är helt beroende av bidrag från andra organisationer, stiftelser, företag och privatpersoner, varför det är avgörande att vi trots detta ändå når ut med vårt arbete. Under 2014 tog vi fram ett armband i samarbete med VÅGA som sedan dess sålts via vår hemsida som ett sätt att utöka våra intäkter och därmed öka våra möjligheter till konkreta insatser för människor som utsatts för människohandel i Sverige. Armbandet är i läder med texten Not for Sale, som vi sålde för 200:- styck. Genom denna kampanj hoppas vi kunna sprida information om människohandel samt genom försäljning av våra fina armband utöka våra möjligheter att hjälpa brottsoffer för trafficking!

.

Vi vill rikta ett speciellt tack till Kajsa Åström, Tobias Kihlgren, Joakim Areschoug, Anna-Lena Cutbill, Anders Haglund och Pontus Unghanse för deras ovärderliga hjälp med kampanjen.